CMS Web programska rješenja

CMS sustav gotovih paketa temelji se na svjetski najpoznatijem otvorenom sustavu za upravljanje sadržajem web stranica – Joomla i WordPress.  Joomla je otvoreni sustav prema GNU/GPL licenci! Uporabom ovog sustava Vi (korisnik) sami uređujete stranice i mijenjate sadržaj po svojoj volji (nema dodatnih troškova), i to bilo u koje vrijeme (nema čekanja na obavljenje usluge). Pri tome sami vodi računa o tome da objavljujete sadržaj primjeren za objavljivanje na Internetu.

Mogu li sam editirati stranicu u CMS sustavu?

Ukoliko odaberete neki od Kleomens CMS modela – da!
Vi sami mijenjate sadržaj kad god, i kako god Vi to želite. Spojite se na starnice, promijenite što želite, zapamtite promjerne, i gotovo! Sve promjene koje napravite odmah su vidljive! Na taj način štedite vrijeme potrebno za dogovoranje oko promjena, i novac koji bi bilo potrebno za to platiti . Uz to, mogućnost uređivanja imate s bilo kojeg mjesta na svijetu na kojem postoji mogućnost spajanja na Internet.

Tvrtka Kleomens d.o.o. ni u kojem obliku nije odgovorna za sadržaj koji neki korisnik objavljuje na Internetu, no u slučaju da se primijeti, ili netko prijavi, objavljivanje sadržaja neprimjerenog za objavljivanje na Internetu (materijal zaštićen autorskim pravima, dijelovi autorskih ili sličnih djela drugih autora bez dozvole za objavljivanje, pornografija, pedofilija, sadržaj kojim se potiče na nasilno ponašanje ili mržnju bilo prema kome ili čemu i dr.) stranice će biti obrisane bez ikakvog upozorenja i bez prava povrata naknade za njihovu uporabu.

 

KLEOMENS CMS MODELI

Kleomens CMS model kombinacija je CMS sustava i udomljavanja domene i sandučića elektroničke pošte. U Kleomens CMS paketu dobivate sustav koji omogućuje proizvoljno mijenjanje ili proširivanje sadržaja.

Prilikom inicijalnog postavljanja i izrade web stranica, mi ćemo za Vas napraviti :

manje prilagodbe gotovih predložaka prema Vašoj želji, s uključenim logotipom, sloganom i drugim elementima Vašeg vizualnog identiteta

digitalnu obradu dobivenog grafičkog i tekstualnog materijala, pri čemu sav materijal Vi dostavljate isključivo u elektroničkom obliku. Zadržavamo pravo nemogućnosti čitanja svih tekstualnih i grafičkih formata, pa se pretpostavlja da će sav materijal biti dostavljen u nekom uobičajenom formatu.

Prilikom promjene predložaka, oni se izrađuju u dogovoru i prema željama korisnika, i nakon konačne odluke o izgledu predloška, on se više ne mijenja, odnosno svaka nova promjena smatra se izradom novog predloška, i dodatno se naplaćuje prema dogovoru.

U Kleomens CMS modelima, korisnik dobiva korisničko ime i lozinku za pristup sadržaju stranica, koji može samostalno mijenjati.

Izmjenu izgleda predloška stranica korisnik ne može raditi samostalno.

Prilikom primopredaje stranica korisnika dobiva datoteku s svojim predloškom, kao i sadržaj svojih stranica, koji se uvijek naknadno, prema potrebi, može učitati.

 

Cjenik izrade web stranica u CMS sustavu pogledajte ovdje.